Hyvinvointialueen yhteinen asiakaspalautejärjestelmä on otettu käyttöön

Ajankohtaista

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on otettu käyttöön uusi yhteinen asiakaspalautejärjestelmä. Voit antaa palautetta sähköisellä lomakkeella.

Nainen nauraa.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on otettu käyttöön uusi yhteinen sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaille suunnattu asiakaspalautejärjestelmä.

Palautejärjestelmän avulla kerätään jatkuvasti tietoa palvelujen toimivuudesta, asiakastyytyväisyydestä ja mahdollisista kehittämistarpeista. Järjestelmän kautta saadaan kansallisesti yhdenmukaista ja vertailtavaa laatutietoa hyvinvointialueen palveluista.

Anna palautetta

Hyvinvointialueen asiakaspalautteita kerätään verkkosivujen kautta sivulla Anna palautetta.

Pääset antamaan palautetta eri sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista ja toimipisteistä sähköisellä palautelomakkeella. Palautetta voi antaa 24 tuntia vuorokaudessa.

Palautteet käsitellään hyvinvointialueen omissa palveluissa ja toimipisteissä. Mikäli haluat palautteeseen vastauksen, jätä yhteystietosi palautelomakkeeseen. Palautteen voi antaa myös nimettömänä.

Älä laita palautteen mukaan henkilötunnusta tai muuta arkaluontoista ja luottamuksellista tietoa. Et voi myöskään perua tai varata aikoja palautelomakkeen kautta.

Jos sinulla on palveluun tai hoitoon liittyviä akuutteja kysymyksiä, keskustele niistä ensisijaisesti palvelua tai hoitoa antaneen yksikön henkilökunnan kanssa.

Huomioithan, että mikäli palautteesi koskee Vantaan tai Keravan kunnan palveluja, palautteet tulee antaa kuntien omilla palautesivuilla:

Vantaan palautekanava (vantaa.fi)

Keravan palautekanava (kerava.fi)