Asumisen ja päivä- ja työtoiminnan aterialaskutus keskeytetty väliaikaisesti

Ajankohtaista

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen asumisen ja päivä- ja työtoiminnan aterialaskutusta yhdenmukaistetaan ja laskutus on osassa palveluista keskeytetty väliaikaisesti. Laskutusta pyritään jatkamaan mahdollisimman pian.

Henkilöitä ruokailemassa, hoitajien auttamana

Aterialaskutuksen keskeytys koskee asumisen ja päivä- ja työtoiminnan aterioita aikuissosiaalityön ja vammaisten palvelujen toimialalla sekä vanhuspalvelujen toimialan yhteisöllisen asumisen palveluja. Aterialaskutuksen keskeytys ei koske kotiin kuljetettavia aterioita eikä vanhusten päivätoiminnan aterioita. Ateriapalvelut toimivat normaalisti laskutuksen keskeytyksen aikana ja laskutuksen keskeytys ei vaikuta aterioiden tarjoamiseen.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue perii laskutuksen keskeytymisen aikana tarjotuista aterioista ateriamaksut keskeytymisen jälkeen takautuvasti. Takautuvasta laskutuksesta ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja.

Jos tarvitset maksuaikaa takautuvasti laskutettaville aterioille tai sinulla on muita kysymyksiä ateriapalvelujen laskutukseen liittyen, voit olla yhteydessä meihin sähköisen asioinnin kautta osoitteessa http://asiointi.vakehyva.fi/ tai puhelimitse numeroon 0941910200 maanantaista perjantaihin kello 9–11.30.

Aterialaskutuksen keskeytyksen syynä on Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aterioiden hintojen yhdenmukaistaminen. Jatkossa jokainen hyvinvointialueen asiakas maksaa ateriapalveluistaan saman hinnan, palvelusta riippumatta. Aterioiden hinnoittelun yhdenmukaistaminen on koko hyvinvointialueen laajuinen uudistus, joka lisää asiakkaiden yhdenmukaista kohtelua sekä tasa-arvoa.

Pahoittelemme laskutuksen keskeytymisestä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja

Avainsanat

AsuminenVammaisten palvelutTyöllistymisen tuki