Töihin hakeminen

Isossa organisaatiossa on monenlaisia työskentelymahdollisuuksia. Tarjoamme erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia töitä: vakituisia työpaikkoja, määräaikaisuuksia, sijaisuuksia, harjoittelupaikkoja sekä kesätöitä. Meillä on tälläkin hetkellä haussa useiden eri alojen osaajia.

Eri ammattiryhmien edustajien kuvia

Töihin hakeminen ja rekrytointiprosessi

Ilmoitamme kaikista haettavissa olevista vakituisista ja pitkäkestoisista määräaikaisista tehtävistä ja viroista vakehyva.fi -sivulla, ja pääset selaamaan paikkoja suoraan myös tämän sivun lopussa. Avoimet työpaikkailmoitukset julkaistaan myös Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivuilla sekä Duunitorin sivuilla. Työpaikkoja haetaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Tilapäisiä keikkatöitä sekä lyhyitä, muutamista päivistä useisiin kuukausiin kestäviä, sijaisuuksia hyvinvointialueelle voi hakea pääkaupunkiseudun kuntien yhteisesti omistaman Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta.

Näin rekrytointi etenee

Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoinnin yhteyshenkilö ottaa yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelukierroksia voi olla yksi tai useampia ja ne voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmähaastatteluina. Hyödynnämme myös etäyhteyksiä. Esimiestehtävissä sekä vaativissa asiantuntijatehtävissä osa haastateltavista saatetaan lähettää myös henkilöarviointiin.

Rekrytointiprosessin etenemisestä sekä valintapäätöksestä tiedotetaan kaikille hakijoille.