Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sosiaalipalkkioiden maksussa häiriöitä

Ajankohtaista

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sosiaalipalkkioiden maksussa on häiriöitä. Häiriöt pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Häiriöt koskevat palkkioiden maksamista perhe-, omais- ja sijaisomaishoitajille sekä sijais-, tuki- ja lomaperheille. Osa palkkioista on jäänyt kokonaan maksamatta ja osa on maksettu liian pieninä. Myös jo päättyneistä jaksoista on saatettu maksaa palkkioita aiheettomasti. 

Häiriöt palkkioiden maksussa johtuvat siitä, etteivät tiedot palkkioista ole siirtyneet hyvinvointialueelle täydellisinä. Tietoja täydennetään ja korjataan koko ajan niin, että 31.3. palkkioiden maksu saadaan toteutumaan oikein. Suuret ja päätoimeentulona olevat palkkionmaksun virheet pyritään korjaamaan pikaisesti jo aiemmin. 

Pahoittelemme palkkionmaksun häiriöitä ja teemme kaikkemme virheen pikaisen korjauksen toteutumiseksi. 

Vanhusten omaishoidontuen epäselvyyksissä voit olla yhteydessä omaan palveluohjaajaasi tai, jos tämä ei ole tiedossa, Seniorineuvontaan joko sähköpostitse osoitteeseen seniorineuvonta@vakehyva.fi tai puhelimitse numeroon 09 4191 6000 arkisin klo 9.00–15.00.  

Vammaisten omaishoidontuen epäselvyyksissä voit olla yhteydessä omaan vammaisneuvontaan joko sähköpostilla vammaisneuvonta@vakehyva.fi tai puhelimitse numeroon 09 4191 7020 arkisin klo 9.00–15.00.  

Vanhusten ja vammaisten perhehoidon epäselvyyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen perhehoito.vahva@vakehyva.fi tai puhelimitse perhehoidon vastaavaan numeroon 050 304 2907. 

Lastensuojelun epäselvyyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen perhejaomaishoidonpalkkiot@vakehyva.fi. 

Avainsanat

Vammaisten palvelut