Tule mukaan Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen asukasinfoihin marras- ja joulukuussa 2022

Ajankohtaista

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue järjestää alueensa asukkaille marras- ja joulukuussa kaksi infotilaisuutta, joita voi seurata verkon välityksellä. Tilaisuuksissa vastataan myös asukkaiden kysymyksiin hyvinvointialueesta ja sen palveluista.

Perhe keskustelee ihmisen kanssa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tarjoaa palveluja kaikille asukkailleen, vauvasta vaariin

Asukkaille järjestetään kaksi eri sisältöistä tilaisuutta, joissa voi kysyä hyvinvointialueesta, julkisista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastuspalveluista. Kysymyksiä voi esittää etukäteen verkkolomakkeen kautta tai kirjallisesti chatin välityksellä tilaisuuden aikana.

Tilaisuudessa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen valmistelijat ja asiantuntijat vastaavat yleisökysymyksiin.

Tilaisuuksiin ei ole mahdollista osallistua paikan päällä.

Lähetä kysymyksesi tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/94AC5184DB67F1BB

Tilaisuuksien aikataulut ja teemat

  • Torstai 24.11. klo 18-19, Tilaisuuden teemat: koko hyvinvointialueen valmistelun tilanne, terveyspalvelut ja suun terveydenhuolto.Katso tilaisuuden tallenne YouTubesta.
  • Torstai 15.12. klo 18-19, Tilaisuuden teemat: vanhusten palvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut, lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen palvelut. Osallistu tilaisuuteen tästä linkistä!

Asukasinfot tallennetaan ja tekstitetyt tallenteet tulevat katsottaviksi hyvinvointialueen verkkosivuille, www.vakehyva.fi.