Koisoniityn avoin olohuone tarjoaa paikan levähtää

Ajankohtaista

Koisoniityn palvelukeskuksen avoimeen olohuoneeseen voit tulla hetkeksi levähtämään, vaihtamaan kuulumisia kahvikupin ääressä ja hoitamaan viranomaisasioita tietokoneella. Avoin olohuone –toiminta on suunnattu asunnottomille ja mielenterveys- tai päihdeongelmista kärsiville.

Huonekasveja

Avoimessa olohuoneessa voi levähtää ja tavata tuttuja

Koisoniityn palvelukeskuksen avoin olohuone avataan keskiviikkona 22.2.2023 osoitteessa Koisotie 6, 01300 Vantaa. Koivuhaassa sijaitseva  avoin olohuone on avoinna tästä lähtien keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 12–15.30. Kaikki avoimen olohuoneen palvelut ovat maksuttomia ja olohuoneeseen voi myös tulla päihtyneenä, tosin asiointikunnossa.

Olohuoneessa tarjoillaan sen aukioloaikoina kahvia, minkä lisäksi olohuoneeseen kehitetään yhteistyökumppaneidemme, kuten alueen järjestöjen, kanssa mielekästä tekemistä arjessa pärjäämisen ja toimintakyvyn tueksi. Avoimessa olohuoneessa voit myös käyttää tietokonetta esimerkiksi toimeentulotuen tai asunnon hakemiseen tai vain olla ja tavata tuttuja. Jos sinulla on kysymyksiä avoin olohuone –toiminnasta, ota yhteyttä meihin! Löydät yhteystietomme uutisen lopusta.

Koisoniityn palvelukeskus tarjoaa myös tuettua asumista sekä ympärivuorokautista palveluasumista yli 18-vuotiaille asunnottomille, joilla on vaativia mielenterveys- tai päihdeongelmia. Helmikuussa palvelukeskukseen avataan myös kuntouttavan työtoiminnan Maltti-työpaja. Lisätietoa Koisoniityn palvelukeskuksesta ja sen palveluista löydät verkkosivuiltamme.

Lisätietoja

Koisoniityn palvelukeskus

040 727 1893 koisoniitty@vakehyva.fi

Avainsanat

AsunnottomuusAikuissosiaalityö