Kiireellisen hoidon järjestämisessä muutoksia Tikkurilan terveysasemalla

Ajankohtaista

Asiasanat

Terveyspalvelut

Tikkurilan terveysaseman sairaanhoitajien ja lääkäreiden päiväpoliklinikka yhdistyy 3.2.2023 alkaen. Lue alta uudet ohjeet asiointiin.

Jos tarvitset kiireellistä hoitoa:

  1. Kiireellisessä asiassa soita ensin terveysasemalle, arkisin klo 8–16 p. 09 4191 1040.
  2. Jos hakeudut terveysasemalle ilman ajanvarausta, tule suoraan 2. kerrokseen päiväpoliklinikalle ja ota vuoronumeron sairaanhoitajalle painikkeesta 1. Seuraa lattiassa olevaa vihreää viivaa löytääksesi perille. Lapsipotilaat ottavat vuoronumeron painikkeesta 2 (alle 9-vuoriaat).
  3. Sairaanhoitaja tekee hoidon tarpeen arvioinnin ja hoitaa potilaan asian itse loppuun, konsultoi lääkäriä tai varaa potilaalle ajan päiväpoliklinikalle tai omalääkärille (jos potilaalla on omalääkäri). Suosittelemme asioimaan aamupäivisin, jolloin päivystävän lääkärin aikoja on paremmin saatavilla.
  4. 3. kerroksessa hoidetaan vain 4. tiimin lääkärivastaanotto. Muiden tiimien (1–3) lääkärit ottavat vastaan 2. kerroksessa entisissä huoneissa. Neuvonnan vieressä 2. kerroksessa on pääopaste, josta voi tarkistaa lääkärin vastaanottohuoneen (2.krs). 3. kerroksen lääkärihuoneen voi tarkistaa paikan päällä.
  5. Kiireellisessä asiassa virka-ajan ulkopuolella ole yhteydessä Päivystysapuun, p. 116 117. Otathan huomioon, että päivystysavussa ei tarkasteta esimerkiksi verikoe- tai röntgenvastauksia tai varata aikoja, vaan tehdään ainoastaan kiireellinen hoidontarpeen arvio.

Jos tarvitset kiireetöntä hoitoa:

  1. Täytä verkossa sähköinen oirearviokysely. Pyrimme vastaamaan viestiisi kolmen arkipäivän kuluessa.
  2. Voit olla yhteydessä Maisan kautta tai arkisin klo 8–16 terveysasemalle p. 09 4191 1040.
  3. Otathan yhteyttä vain yhden kanavan kautta ja jää odottamaan vastausta. Palvelemme sinua mahdollisimman pian.