Käsitöitä, joilla on tarina

Ajankohtaista

Etsitkö aidosti uniikkeja tekstiilituotteita arkikäyttöön tai vaikka lahjaksi kesän juhliin? Kädentaitopaja Käenkukan tuotteita löydät Turun Meidän markkinoilta lauantaina 27.5.2023 kello 12–15 tai myymälästämme Kaivokselasta.

Kädentaitopaja Käenkukan tuotteita myynnissa

Kädentaitopaja Käenkukan valikoimasta löydät muun muassa lastenvaatteita, laukkuja, mattoja ja muita kauniita ja käytännöllisiä tekstiilituotteita. Käenkukan tuotteet suunnittelevat ja toteuttavat vammaisten työtoimintaan osallistuvat henkilöt, joilla on haasteita osallistua tavanomaiseen työhön. Käenkukan tavoitteena onkin tukea asiakkaittensa toimintakykyä ja osallisuutta sekä tarjota mielekkäitä ja sopivan haastavia työtehtäviä, kunkin asiakkaan omien tarpeiden ja kykyjen mukaan.

Henkilö tietokoneen ääressä

Käenkukan asiakkaat suunnittelevat itse tuotteet

Käenkukan tuotteissa näkyvät kädentaitopajan asiakkaiden omat tarinat. Kuosien suunnittelusta ja tekstiilien kuvioinnista alkaen Käenkukan tuotteet ovat kokonaan omaa tuotantoamme. Rohkaisemme myös asiakkaitamme tuomaan omaa persoonaansa näkyviin, sekä Käenkukan tuotteissa että laajemminkin yhteiskunnassa.

Tule tutustumaan ja hanki itsellesi kotimaista käsityötä! Tuet samalla asiakkaittemme osallisuuta yhteiskuntaan.

Jos et ole viikonloppuna Turussa, ei huolta! Löydät Käenkukan tuotteita pienestä myymälästämme osoitteesta Husbackankuja 1, 01610 Vantaa. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää Kädentaitopaja Käenkukasta verkkosivuiltamme.

Lisätietoja

Kädentaitopaja Käenkukka

043 825 7440

Avainsanat

Vammaisten palvelutTyöllistymisen tuki