Hyvinvointialueen yhteinen vakehyva.fi-sähköpostiosoite otetaan käyttöön 1.1.2023

Ajankohtaista

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle siirtyvän henkilöstön nykyiset sähköpostiosoitteet vaihtuvat yhteisiksi vakehyva.fi-sähköpostiosoitteiksi.

Kädet näppäimistöllä.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue ottaa 1.1.2023 käyttöön yhteisen sähköpostiosoitteen päätteen @vakehyva.fi. Hyvinvointialueelle siirtyvän henkilökunnan nykyiset sähköpostiosoitteet vaihtuvat uuteen muotoon.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat uudistuksen jälkeen pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@vakehyva.fi.

Samalla muuttuvat myös yleiset sähköpostiosoitteet kuten kirjaamon ja palveluiden sähköpostiosoitteet. Näiden sähköpostiosoitteiden alkuosa pysyy pääosin samana, mutta loppuosa vaihtuu muotoon @vakehyva.fi. Uudet sähköpostiosoitteet kannattaa tarkistaa palveluiden ja toimipisteiden yhteystiedoista.

Voit lähettää sähköposteja vanhaan sähköpostiosoitteeseen vuodenvaihteeseen asti. Lähetä kaikki sähköpostit 1.1.2023 alkaen uuteen vakehyva.fi-sähköpostiosoitteeseen.

Sähköpostiosoitteiden muutos tehdään osana Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen sähköpostijärjestelmän yhtenäistämistä. Yhdenmukaisilla sähköpostiosoitteilla helpotetaan mahdollisuutta ottaa yhteyttä Vantaan ja Keravan henkilökuntaan ja palveluihin sekä sujuvoitetaan henkilökunnan työtä.