Ehkäisevä päihde- ja mielenterveystyö
Voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi yhteistyöhön, hyvinvointialueen päihdetilanteeseen tai kehittämisideoihin liittyen.
Prerequisites
Voit olla yhteydessä Ehkäisevään päihde- ja mielenterveystyöhön, jos sinulla on ajatuksia oman hyvinvointialueesi päihdetilanteeseen tai kehittämisideoihin liittyen. Teemme yhteistyötä kaupungin toimijoiden, järjestöjen ja viranomaisten kanssa.
Availabilities
- Avoinna alkaen 1.1.2023
Ota yhteyttä:
Päihde- ja mielenterveyspalvelut
Ehkäisevän päihdetyön yksikkö
osoite: Neilikkatie 17, 01300 Vantaa
PL 335, 01301 Vantaa
sähköposti: etunimi.sukunimi@vakehyva.fi
Toimintayksikön esimies
Perustason mielenterveys- ja päihdepalvelut
Ainomaija Heiska-Johansson
Puh. 040 527 2162
Kouluttaja
Anne Suominen
Puh. 040 486 3617
PÄIHDEFOORUMI
on yksikkömme vuoden suurin koulutustapahtuma. Vuonna 2022 se järjestettiin jo 21. kerran aiheella Läheissuhteiden merkitys päihde- ja mielenterveystyössä. Pääset katsomaan päihdefoorumin tallennetta alla olevista linkeistä.
Seuraa meitä
Etsitkö tätä?
Tukea puheeksiottoon
Puheeksiotto on tärkeää, kun herää huoli ihmisen päihteiden käytöstä. Tälle sivulle on koottu neuvoja puheeksiottoon sekä läheiselle että ammattilaiselle.
Service units
- Address
Neilikkatie 17, 2. krs
01300Vantaa
Finland- Postal address
- PL 335, 01301 Vantaa
- Call charge info
- pvm/mpm
- 2 esteetöntä autopaikkaa sijaitsee ulkona yli 10 m sisäänkäynnistä. Pysäköintiruudun leveys on vähintään 3,6 m.
- Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.
- Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu ja siinä on liikkumista ohjaavaa pintamateriaalia.
- Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.
- Sisäänkäynnin yhteydessä on alle 6 m pitkä luiska.
- Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi ja lasiovissa on kontrastimerkinnät. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa painikkeen avulla automaattisesti.
- Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkeita kynnyksiä.
- Asiointipiste sijaitsee kerroksessa 4.
- Tilassa on hissi, johon mahtuu pyörätuoli ja jonka ovi aukeaa automaattisesti. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Uloskäyntikerroksen painike erottuu muista. (Esteettömän hissin vähimmäismitat ovat leveys 1,1 m ja syvyys 1,4 m.)
- Asiointipisteessä on opasteet eri tiloihin.
- Asiointipisteessä on yli 2 cm korkeita kynnyksiä.
- Asiointipisteen ovet eivät erotu selkeästi seinästä. Lasiovissa on kontrastimerkinnät.
- Asiointipisteen odotustilassa ei ole vuoronumerojärjestelmää. Odotustilassa on istuimia.
- Asiointipisteessä on esteettömäksi merkitty wc kerroksessa 4. Wc:ssä ei ole tarpeeksi tilaa pyörätuolille ja sen ovi on liian kapea. Wc-istuimen toiselta tai molemmilta puolilta puuttuu käsituki.
Ehkäisevän päihdetyön yksikkö (Ehkäpä) toteuttaa lakisääteistä ehkäisevää päihde- ja mielenterveystyötä edistäen kuntalaisten hyvinvointia. Ehkäpän toiminta perustuu lakiin, kaupungin strategiaan sekä hyvinvointiohjelman tavoitteisiin.
Teemme laaja-alaisesti yhteistyötä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ja kuntien toimijoiden, järjestöjen ja viranomaisten kanssa. Haluamme tehdä yhteistyötä myös kuntalaisten kanssa. Meihin voi olla yhteydessä esimerkiksi yhteistyöhön, Vantaan ja Keravan päihdetilanteeseen tai kehittämisideoihin liittyen.
Services
Reitti pääsisäänkäynnille
Pääsisäänkäynti
Sisätilat
Sorry! No result found.